Targi też mocarnie - mieczyk + Khal daje 3 wyzwania

Chord pisze:Ashemark wygląda na lol content i klaser... ale mam wrażenie, że może kiedyś stać się filarem bardzo paskudnego decka.
Ja wiem, że to trochę biurkowe, przekombinowane intrygi, ale już teraz można przy rozsądnym planowaniu położyć na nim 5+ złota (wystarczy wybulić 6 przy Favorsach), a jak się uda dobić do 6 czy 7 to się robi ultimate board wipe na życzenie - nie daj Boże jak sypną jaką porządną mechanikę do mieszania złotem na kartach... ale w sumie coś o tym gadaliśmy jak pokazali lani karty pierwszy raz
Septa to słaby dizajn - The Seven nie powinni mieć lojala jeśli nie muszą, bo to utrudnia granie nimi jako archetypem. A poza tym słaba postać.
Miecz kwiatkowy jest spoko - do każdego banera tyrelskiego wchodzi jak Widow's Wail.
Queens Men są marni - to jest zaglądanie na rękę to rak i zaraza, ale koszt kulnięcia postaci w zamian za zrzucenie nie-postaci to nie jest najlepsza oferta. No i nie działają z FB.
Zdrajca Korony to konsekwentne wspieranie Bara tematu na nic nie robieniu zbieraniu grochów - okropieństwo.
Targi oba straszne i śmierdzące - jak to targi.
Mag będzie fajny w GJ i Martellach, bo tam są postacie, które chcemy sobie zabić.
Żelazny Bank jest za wolny do normalnych decków, może się sprawdzić w bardo dziwnych stallujących kombo taliach.
Kluczyki są jakieś dziwne. Z jednej strony fajnie, bo się trochę kombią z majstami, ale z drugiej mają spory koszt i nie zawsze uda się je odpalić.
quas pisze:imo Lanni dostali najmocniejsze karty.
lokacja jest kosmiczna, i nie, to nie jest first snow.
do tego ten maestro. Szykuje się mocny kontrolny deck.
wuher44 pisze:Oczywiscie , że nie First Snow, ale lepsze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość