Sezon 2019
Re: Sezon 2019
Bardziej przydałoby się skomunikowanie, tak żeby dało się dojechać do Muszyny z Gdańska w mniej niż 12 godzin - ale wiem, że z tym to bardziej do Morawieckiego trzeba ;V
kozak w necie, p**da w świecie - ostatni polski mistrz OCTGN i throneteki, na żywo raz w życiu dostał się do topki
specjalne gratulacje na Vegety za bycie zarazem najlepszym Martellem, najlepszym NW i wygranie Sansy (na jednym turniej) - Neoptolemos
specjalne gratulacje na Vegety za bycie zarazem najlepszym Martellem, najlepszym NW i wygranie Sansy (na jednym turniej) - Neoptolemos
-
W Poznaniu jeszcze jest aktywna meta, cały czas idzie liga, robią drużynówkę w październiku. W Warszawie jedyny chyba turniej, który był w tym roku to Fracas.
BTW Przy tej liście zaraz znowu będą narzekania, że to liga południa a nie liga krajowa
BTW Przy tej liście zaraz znowu będą narzekania, że to liga południa a nie liga krajowa

joannadarc pisze:W Poznaniu jeszcze jest aktywna meta, cały czas idzie liga, robią drużynówkę w październiku. W Warszawie jedyny chyba turniej, który był w tym roku to Fracas.
To są miasta, które informowały o turniejach w tym roku na forum.
Wiem, że przydałby się turniej w Piątku

Warszawa miała jeszcze Ptaszki w styczniu
"Martelle nie robią nic ale są w tym bardzo dobrzy" - Breaker
templar pisze:Głosów więcej za niż przeciw.
Zatem do przejdźmy do konkretów. Proponuje 8 imprez w ciągu roku, z czego 4 najlepsze wyniki wliczamy do klasyfikacji końcowe.
Dlaczego 8? Ponieważ, przeglądając listę turniejów koronnych i lokalnych wyliczyłem 8 miejscówek: Kraków, Katowice, Muszyna, Warszawa, Nowy Sącz, Bydgoszcz, Bielsko, Częstochowa.
Czy w tych miastach możemy liczyć na turnieje w przyszłym roku? Czy są inni, którzy by mogli coś zorganizować?
Zbieram propozycje?
Bielsko-Biała - 2019 - Zawsze aktualne - Zapraszamy.
- Michalku
- Administrator
- Kontaktowanie:
joannadarc pisze:W Poznaniu jeszcze jest aktywna meta, cały czas idzie liga, robią drużynówkę w październiku. W Warszawie jedyny chyba turniej, który był w tym roku to Fracas.
Ano jest, mimo iż z różnych powodów informacje o turniejach nie są wrzucane na forum, to po Krakowie mamy chyba najwięcej turniejów w Polsce. Nawet Templar był u nas w zeszył roku...

Jak najbadziej możemy coś większego do ligi zorganizować, choć chwilowo mierzymy się z problemami lokalowymi, ale zakładam, że jest to kwestia do rozwiązania.
joannadarc pisze:BTW Przy tej liście zaraz znowu będą narzekania, że to liga południa a nie liga krajowa
Czuję się wywołaby do tablicy - to jest zupełnie inna sytuacja. Taką mamy metę, że turnieje aktywnie organizuje się właściwie tylko na południu. Północ nie istnieje, w Warszawie poza oczywiście Fracasami też trochę siadło. Bydgoszcz to też na razie tylko jeden turniej. Czyli w zasadzie tylko Poznań jest jak Galią, która opiera się oprawcom z Południa.

Fire and blood
Jeżeli chodzi o Nowy Sącz, aktywnie gramy w każdy piątek o czym pisałem w zakładce Granie Lokalne. Nie rejestrujemy turniejów na forum. Ale kto chce pograć może śmiało uderzać do nas w każdy piątek. Jeszcze nigdy nie było sytuacji aby ktoś klamkę pocałował 

Tymczasem w Poznaniu....
www.thejoustingpavilion.com/tournaments/5622
www.thejoustingpavilion.com/tournaments/5622
Dwa razy wygrałem (w tym raz po pijaku) z :
"Fracas Champion 2016
Stahleck 2016 Top4"

"Fracas Champion 2016
Stahleck 2016 Top4"

Pendzi przyszedł na turniej z draftową agendą, ugrał 5 miejsce i nikt się nie zirientował?